Start a conversation

Iata ceea ce aveti de facut pentru inceperea unui parteneriat cu noi

Pentru a incepe un parteneriat cu noi, in prima faza va rog sa va asigurati ca site-ul administrat de dvs indeplineste conditiile din acest link, iar ulterior trebuie sa va inregistrati ca si comerciant pe https://www.mobilpay.ro/public/creare-cont/ , este gratuit si dureaza 2 minute. Dupa finalizarea contului adaugati unul sau mai multe conturi de comerciant cu datele site-urilor. Se adauga astfel: accesati din contul dumneavoastra mobilPay sectiunea Admin -> Conturi de comerciant -> butonul Adauga (stanga paginii sub Rafineaza Filtrare).




Documentele legale se vor genera automat cu datele dumneavoastra in contul din mobilPay. Apoi accesati meniul Implementare -> Documente legale. Printati contractul si anexele aferente in doua exemplare fiecare, le semnati si stampilati si le trimiteti prin posta sau curier la adresa noastra care este specificata in contract.



Intre timp programatorul dumneavoastra poate incepe implementarea tehnica cu ajutorul documentatiei din meniul Implementare -> Documentatie tehnica si pe baza  Exemplelor de implementare.




Dupa ce finalizeaza implementarea sau daca are intrebari pe parcurs, trebuie sa trimita un email la implementare@mobilpay.ro cu adresa site-ului si un cont de client de test daca este nevoie, pentru a putea testa implementarea si a activa serviciul. Programatorul poate sa testeze pe serverul de test: sandboxsecure.mobilpay.ro folosind cardurile de test. Detalii despre procedura de activare a contului gasiti aici.

Choose files or drag and drop files
Was this article helpful?
Yes
No

Comments