Start a conversation

Stari posibile pentru platile prin SMS Offline

    Platita - clientul a platit dar nu a primit acel serviciu deoarece este o problema cu URL-ul de procesare al comerciantului si nu raspunde corect.
    Confirmata - clientul a primit acel serviciu
    Anulata - comanda a fost anulata de operatorul de telefonie si nu a fost facuta taxarea sau a fost anulata de catre unul din reprezentantii mobilPay in vederea deblocarii sumei alocata pe acel numar de telefon (acest lucru se intampla doar atunci cand tranzactia a fost anterior Platita sau Confirmata)
    Stornata - comanda a fost semnalata ca fiind frauda sau face parte din raportul de bad-debt de la operatorul de telefonie si a fost stornata de un reprezentant mobilPay.
    In asteptare/In procesare -  se asteapta confirmarea de la operatorul de telefonie ca acel client a fost taxat pentru a se livra SMS-ul continand codul de validare.
    Programata - clientul a depasit limita lunara de plata la operator si se asteapta sa trecaa acea perioada pentru a fi reprocesata plata. Reprocesarea se face intrand pe detaliile comenzii si apasand butonul Executa ce se face doar daca ne contacteaza clientul si aceste este verificat.

Choose files or drag and drop files
Was this article helpful?
Yes
No

Comments