Start a conversation

Link2Pay

Este un serviciu de plata prin CARD care nu necesită implementare tehnică. 

Partenerul poate vinde un produs sau serviciu cu ajutorul acestui link web. 

Pentru a genera un astfel de link trebuie să urmezi pașii de mai jos:

  1. Accesează contul tău NETOPIA, secțiunea Admin→ Conturi de comerciant→ Produse/Servicii (iconița în formă de coș de cumpărături).  2. Apasă pe săgeata din dreptul butonului Adaugă și alege din listă opțiunea Credit card/Cash, din fereastra nou deschisă.   3. Definește caracteristicile produsului, din fereastra nou deschisă. Toate câmpurile formularului sunt obligatorii. 

    Apăsa butonul Adaugă pentru generarea link-ului de plată.  4. Copiază link-ul de plată pe care îl poți trimite clientului pe e-mail sau pe un alt canal de comunicare. 

    Ai opțiunea să îi trimiți clientului un SMS, care să conțină link-ul de plată, completând numărul acestuia de telefon în căsuța Număr de mobil cumparator, urmat de apăsarea butonului Trimite-l ca SMS


În momentul în care clientul accesează link-ul de plată primit va fi redirecționat în pagina de plată NETOPIA, unde trebuie să introducă datele cardului. Dacă plata este realizată corect vei primi un e-mail automat, de la NETOPIA, cu confirmarea plății și detalii despre client.

Choose files or drag and drop files
Was this article helpful?
Yes
No

Comments