Start a conversation

IDS_Model_Purchase_Sms_Online_INVALID_RESPONSE_TYPE

 

Mesajul IDS_Model_Purchase_Sms_Online_INVALID_RESPONSE_TYPE apare atunci cand raspunsul pe care confirmURL il furnizeaza catre mobilPay nu este in format XML.

Raspunsul poate fi vizualizat accesand sectiunea de detalii ale unei comenzi, apoi TAB-ul Istoric comunicare comerciant", si trebuie sa fie de forma

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<crc error_type=”1|2” error_code=”{numeric}”>{message}</crc>

Atributele elementului <crc> se folosesc doar in momentul in care site-ul nu a reusit sa inregistreze confirmarea platii si au urmatoarele semnificatii:

- error_type – are valoarea 1 atunci cand s-a inregistrat o eroare temporara (de exemplu nu s-a realizat conexiunea la baza de date) si valoarea 2 cand s-a inregistrat o eroare permanenta (de exemplu nu s-a gasit tranzactia cu parametrii specificati). Acest atribut trebuie specificat doar daca a aparut o eroare in procesul de inregistrare a confirmarii platii.

- error_code – este o valoare numerica care ne va ajuta sa vedem eroarea generata de site. Acest atribut trebuie specificat doar daca a aparut o eroare in procesul de inregistrare a confirmarii platii.

- message – daca a aparut o eroare in procesul de inregistrare a confirmarii platii, valoarea acestui atribut va reprezinta un mesaj de eroare care ne va ajuta sa depistam eroarea generata de site. Daca nu a aparut nicio eroare, atributul message poate avea orice valoare.
Choose files or drag and drop files
Was this article helpful?
Yes
No

Comments